IN MY MAKEUP BAG - Den perfekta mascaran
IMG_7981

Jag har tänkt lista mina favoriter i sminkväg och idag tänkte jag att vi börjar med den älskade, underbara produkt som i ett kick lyfter ögonfransarna och gör ögonen piggare...

Nämligen - MASCARAN!

Jag kan börja med att förklara att jag kan ha Västra Götalands kortaste fransar. Helt ärligt alltså! De är superkorta... Och vad vore jag utan denna älskade mascara? Nej, just det. Ingenting!

Men hur är det nu med att hitta den perfekta mascaran? För mig har det varit en kamp. Antingen är den för blöt, eller för torr, ger ingen volym, borsten är för tjock eller tvärt om, för tunn...

MEN, så kom den dag då jag testade Make Up Stores "Multi Lash Mascara" och den var helt gryyyymt bra för mina korta ögonfransar. MAGISK!

Jag har under åren gått igenom ett par mascaror och förutom Multi Lash finns det en. EN mascara som slår alla fransrekord och det är.......... BAMBAMBAM: Roller Lash Mascara från Benefit !!! Jag har inte använt den länge men HJÄLP! Den är så sjukt grym. Man kan bygga upp volym (fler lager utan att det blir klumpigt) och det bästa av allt: GLÖM ögonfransböjaren! Så bra är den! Till och med för mig med mina bebisfransar. TIPSTIPSTIPS till alla där ute med korta fransar!

IMG_7975

Men för er med långa fransar då? JO! Då har jag nog det bästa tipset genom tiderna: Grand Volume Lash Styler från Isadora! Ni kommer älska den! Jag har testat den på min bästa tjejkompis som har superlånga & böjda ögonfransar och WOW! Hon har till och med fått frågan om hon bär lösfransar när hon har den mascaran! Så alla ni där ute med LÅNGA fransar - TESTA!

IMG_7979

Hoppas ni fick lite tips i den stora mascaradjungeln!

Psssst, på tisdag listar jag mitt favoritpuder.

Knäpp iväg en kommentar om ni undrar över något / Sara
Jb

Ååå jättebra tips verkligen!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like