IN MY MAKEUP BAG - favvorougen just nu
IMG_8057

Idag tänkte jag prata om rouge! Och vet ni vad? Jag älskar rouge!!! Denna härliga produkt som får huden att se fräsch och pigg ut. Här ser ni mina rouge jag använder flitigast. Den översta kommer från IDUN och är i färgen "Hallon". Mina två andra rouge kommer från Milani och Make Up Store. Rouget från Milani heter "Luminoso" och rouget från  Make Up Store heter "Complex".

IMG_8055

Här ser ni förpackningarna öppnade. Som ni ser är IDUN's rouge väldigt stark rosa. Man får passa sig för den är så extremt pigmenterad men ack så fin den är på kinderna. Ger ett perfekt piggt intryck. IDUN Minerals kan man köpa på Apoteket och det finns massor fina produkter. Dock är detta den enda jag testat förutom deras rougeborste.

Milani's "Luminoso" går mer åt det mer "peachiga" hållet och innehåller skimmer. När jag använder Luminoso brukar jag inte behöva någon highlighter vilket är bra. Detta är min absoluta favoritrouge då man ser fräsch och näst intill lite solkysst ut. Såååå himla fin. Kan bara tänka mig hur snyggt den blir på sommaren. ÄLSKAR DEN! Tips x 1000. Milani köpte jag på Madlady.se. De har även märket Gerard Cosmetics som jag såååå gärna vill testa!

Sist men inte minst kommer min "höstfavorit" från Make Up Store. Detta rouge fick jag faktiskt i en Glossybox. Jag älskar den. När man applicerat den får man verkligen en härlig rosig look som att man precis varit ute i kylan. Den ser levande ut. På bilden ser den ganska blek ut men den blir verkligen inte det på kinderna!

Hoppas ni fick lite tips! Vad vill ni läsa om för favoritsminkprodukt nästa gång?

Ha det gott så hörs vi senare! KRAAAM!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like