IN MY MAKEUP BAG - Highlighter
Vem älskar inte en glowy look? Med en highlighter kan man få precis det!

Jag som har blandhy är noga med att inte ösa på med produkt i ansiktet för jag är ändå så van med att min hy ser.. glansig ut. Och precis det vill jag inte ha - oljig, glansig hy.

Och därför finns det lite knep jag vill dela med mig av:

Face Ponts

(bild från google)

Ja, som nog de flesta (förhoppningsvis) förstår bör man inte lägga sin highlight över hela ansiktet. Om man nu inte har en illuminizer (men det är en annan sak). Här på bilden ser ni en tydlig förklaring på vart man kan lägga sin highlight. Jag kommer inte gå in på djupet på varför man bör lägga sin highlight där bilden visar. Men, det man vill framhäva - där highlightar man.

IMG_8062

På bilden ovan kan ni se min favorithighlighter. ALLA älskar den! Den heter Mary-Lou Manizer och kommer från theBalm. theBalm är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till smink.

Detta är dock den enda jag har. Haha, så att välja ut en favorit var inte svårt. Jag är så sjukt nöjd över den så varför köpa en ny? Och så mycket olika ögonskuggspaletter jag har så kan jag använda vilken ljus, skimrig skugga som helst.

IMG_8064

Såhär ser Mary-Lou Manizer ut på huden. Den är champagne-färgad och extremt pigmenterad! Så den räcker LÄNGE. Jag har haft min i typ två år tror jag och den är inte ens i närheten av att ta slut. Rekommenderar den starkt!84004_fan-brush_zoom

(bild från google)

När jag lägger highlight använder jag en så kallad "Fan Brush". Den är så tunn och "fjädrig" så det kan liksom inte bli överflödigt med den. Älskar hur resultatet blir med en sådan!

Hoppas ni gillade inlägget! Kommentera gärna och tipsa om era favorit-highlighters :) KRAM!
Anonym

Riktigt bra tips!! Tack och fin blogg <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like