NEW
IMG_7103

För er som läst min tidigare blogg och följer mig på Instagram kommer ni känna igen er här. Dock ska jag försöka bli mer seriös. Jag ska skriva ett schema till mig själv på vad, hur och när jag ska uppdatera er med gottigheter här på bloggisen. Ni tänker nog.. Seriöst? Ett schema? Och JA. Jag behöver det för att kunna hålla er uppdaterade för jag vet själv hur tråkigt det är att gå in på en blogg som inte varit uppdaterad på flera dagar.. Eller veckor. Sen tror jag att jag behöver ett schema för att jag har sånt extremt kontrollbehov och vill att allt ska bli perfekt. Därför är det liiite jobbigt såhär nu i början att allt inte är perfekt på denna nya blogg men det känns på ett konstigt sätt lite spännande. Detta ska bli så bra!

Min systemkamera är trasig och det har den varit i många år nu. Därför får ni stå ut med lite sämre bildkvalité såhär i början. Jag har planer på att köpa något nytt jag kan fota med.

 

Hoppas ni vill följa mig och min vardag! Kommentera gärna vad ni vill se här på denna nya blogg!

Kram, Sara.
sinlouie

Jag har också gjort upp ett schema för vad jag ska lägga upp vilka dagar. Skitsmart ju! Då blir det variation på bloggen utan att en behöver klia sönder skallen för att komma på vad som ska läggas upp.

Jag följer gärna med din vardag. Det är ju det bästa med bloggar, att en får inblick i hur andra lever och ständigt bli inspirerad. :)

Svar: Hej där!
Tack för en så snabb kommentar! KUL :) Nu blir man ännu mer peppad på att köra igång :)
Håller med om att det blir lättare att variera sig och att veta i förväg vad man ska fokusera på för slags inlägg!
Ska kika in på din blogg direkt. Kram på dig och ha en fantastisk dag <3

/ Sara
rutsara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like