Så vem är jag?
Okej, vem är jag? På riktigt försöker jag fortfarande hitta mig själv men för varje dag som går känner jag mig säkrare på vem jag är och vad jag vill få ut av mitt liv.

Jag heter Sara Berndtsson, bor i lilla, lilla Vänersborg en timme norrut från Göteborg tillsammans med min sambo Johan. Min vardag består av lite för mycket gott (med gott menar jag glass, godis, chips.. ETC), jag älskar smink. Ä l s k a r. Jag är liksom guldmedlem på Kicks, haha! :) Youtube har blivit en drog tillsammans med Ramlösan och Pågens saffransgifflar.

Min passion i livet är på riktigt smink, kläder och mitt hem. Låter kanske lite sådär bloggklyschigt men så ser det ut. Min största dröm i livet är att bli någon form av stylist. Främst gällande makeup men även kläder. När det kommer till kläder är svart min älskade favoritfärg. När man får frågan från kompisar vad de ska ha på sig brukar mitt svar lyda: "Helsvart". För ärligt, svart är så enkelt, snyggt och... svart.

Just nu jobbar jag med förståndshandikappade barn och ungdomar här i Vänersborg. Det är mysigt. Jag gillar det verkligen men jag vill mer. Jag vill utveckla mitt mode/sminkintresse. Det är min stora dröm i livet. Och jag vet att jag fixar det jag vill. Jag ska dit en vacker dag.

IMG_5489

Nuuuu har ni fått en liten inblick i vem jag är. Och mer kommer det bli.

Nu vill jag veta lite om er, vilka är ni? Vad vill ni med livet? :)

Kram, Sara
Ellen (Du vet den där tråkiga Eskilstuna-bon)

I'm your biggest fan

Svar: Snyggaste också!
rutsara

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like