IN MY MAKEUP BAG - Naked
Processed with VSCOcam with h3 preset

Idag ska jag visa er den gamla godingen från Urban Decay. Nämligen Naked. Den första paletten ur Naked-serien. Min första riktiga palett. En älskad palett jag aldrig kommer tröttna på.
Processed with VSCOcam with h3 preset

Processed with VSCOcam with h3 preset

Skuggorna i paletten går i brunt, guld, brons och rosé. Det finns även en grå-silvrig skugga samt en mörkgrå/svart. Som ni förstår kan man hitta på massa snygga looks med endast denna palett. Med paletten får man även en SJUKT (!) bra ögonskuggsborste med två ändar. Ena änden (den platta) brukar jag "packa" på skugga på hela ögonlocket. Den andra änden har jag till lite allt möjligt. Att blanda samman olika skuggor till exempel.

Processed with VSCOcam with h3 preset

Processed with VSCOcam with h3 preset

Jag har swatchat mina favoriter som heter (uppifrån) "Sidecar" som är en skimrig brun/bronsig skugga. Jag ÄLSKAR den. Min favorit i paletten utan tvekan. Där efter kommer "Half Baked" som troligen är en av de mest populära skuggorna i världen. Haha! Den är PURE GOLD eller vad man säger. Den är verkligen guldig och skimrig. Superfin! "Buck" är en matt neutral skugga som är perfekt att använda i globlinjen. Därefter kommer "Hustle" som ser lila ut i paletten men när man använder den blir den mer mörkt brun/mörklila. Sist men inte minst kommer nog den färg jag använt mest av alla i paletten, nämligen "Sin". Sin är en rosa/champagnefärgad skugga med ett härligt glow i. Den är perfekt att ha i inre ögonvrån och att använda som en highlighter under exempelvis ögonbrynet. ÄLSKAR den skuggan!

Vilken av Naked-paletterna gillar ni mest? Jag skulle vilja införskaffa mig Naked Basics! :)

Kram!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like