IN MY MAKEUP BAG - Sleek I-Divine (Oh So Special)
Idag ska vi ta en extra titt på Sleek's Palett I-Divine, Oh So Special.

Processed with VSCOcam with h3 preset

Paletten i sig är lätt, tunn och enkel att resa med. Tycker designen är snygg. Helsvart med ett blankt tryck. Minus är att namnen på skuggorna finns på en liten plastlapp som ligger löst när man öppnar paletten så den har jag slängt då den bara var i vägen.

Processed with VSCOcam with h3 preset

Jag skulle vilja säga att denna palett är en romantisk bomb med rosa skimmer, neutrala matta nyanser och en burgundi/djup vinröd, skimrig skugga. Men det lilla extra är nog ändå att paletten även har lite rockiga färger som till exempel en grå/silverglittrig skugga samt en svart.

Ni märker ju att man kan göra hur mycket olika looks som helst! Svart sotning, rosa/peachig look, brun vardagssotning ja.. Ni förstår!

Processed with VSCOcam with h3 preset

Här ser ni mina favoriter i paletten! Den översta skuggan är min favorit då den är en duo-/skugga. Färgen reflekteras och kan se olika ut beroende på hur ljuset ligger. Pigmenteringen är magisk för det pris Sleek's paletter ligger på!!! Helt galet!

Jag beställde mina sleek-paletter från Madlady.se. Jag är verkligen nöjd. Priset ligger runt 100 kronor (tror jag) och då får du 12 bra pigmenterade skuggor. Så det är så sjuuuukt billigt! Många jämför Sleek's skuggor med MAC's ögonskuggor. Jag kan tyvärr inte yttra mig om det då jag inte äger ögonskuggor från MAC. Oavsett vad är det så värt att köpa I-Divinepaletter från Sleek. Jag lovar dig, du kommer inte bli missnöjd!

Ha en fortsatt trevlig dag! ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like