Aftershave som primer?
Har ni som jag sett detta beautyhacket ÖVERALLT på nätet? Ja, som rubriken lyder pratar jag självklart om Nivea's Aftershave Balm. Det började med stt youtubestjärnan Nikkie Turorials var på en resa med sin pojkvän. När hon skulle sminka sig upptäckte hon att hon glömt sin primer hemma. Och kom då på att hon skulle testa att använda sin pojkväns Aftershave. Och hör och häpna så funkade den. Den gjorde sig sååå bra som primer. Sen den dagen har hon tydligen använt den som primer. Hur sjukt? 
 
Jag var inte sen att testa denna trend. Och ja, jag kan bara hålla med. Den gör under. Kanske inte för att förminska porer osv utan för HÅLLBARHETEN. Jag kan inte gå utan min kära Aftershave. Jag kan göra jobbpass som är 13 timmar långa och tro det eller ej.. Sminket håller sig bra nästan alla dessa timmar. Jag har ganska oljig hy och det kan inte ens denna Aftershave hjälpa mig med. Men det är den bästa primer jag har testat. 
 
Många undrar över doften. Och ja, till en början luktar den lite manligt men verkligen inte mycket. Det försvinner så fort den sjunker in i huden. 
 
Har ni den inte hemma bör ni testa den, allihopa där ute! Glöm bara inte att använda den för "sensitive skin" utan alkohol. DESSUTOM är den sjukt billig. Finns att köpa på varje liten matbutik och kostar runt 40 kronor!
 
Har ni testat den? Vad tyckte ni? ❤️
 
KRAM! 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg